Je kan vanaf nu inschrijven voor het Jeugd & Instaporkest voor het schooljaar 2018-2019

Instaporkest Muzaïek uit Balen

Waarom Instaporkest Muzaïek?

• Beginnende muzikanten krijgen in kleine groep de kans om op hun eigen niveau in te stappen in het volledige Jeugdorkest
  • Kinderen kunnen al starten vanaf ze beginnen in de muziekschool
  • Wij voorzien een instrument voor beginnende muzikanten (voor slechts 20€/jaar, incl. onderhoud)
  • Tal van leuke activiteiten & concerten doorheen het jaar

Overtuigd? Start inschrijving